Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Paul Berntsen
misschien is het bakkerscompost een goed alternatief compost gemaakt van de reststromen uit de bakkerij www.bakkerscompost.nl...
Paul Berntsen
7 jaar geleden
Boeren zonder dierlijke mest (1)
Hallo Cëcile dat klopt, maar waar t om gaat is dat er in die spaanse tarwe nog wel degelijk, het zij minimaal gluten aan...
Paul Berntsen
8 jaar geleden
Glutenvrij brood dankzij GMO-tarwe
Kop boven het artikel geeft verwarring. Bakkerij Wiltink in Doetinchem is wel met een groot project bezig met glutenvrij brood
Paul Berntsen
8 jaar geleden
Glutenvrij brood dankzij GMO-tarwe