Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Judith Karis
"klanten houden daar niet van, want ze willen geld overhouden voor andere leuke dingen". Ik snap het belang van de supermarkten...
Judith Karis
5 jaar geleden
Goed-en-goedkoop imago Aldi en Lidl in de knel
Wat ik trouwens sterk vind aan deze methode is dat je je bij elke maaltijd afvraagt, zitten alle voor mij belangrijke...
Judith Karis
5 jaar geleden
Eten volgens 'het nieuwe normaal': verrassend en toch vertrouwd (4)
Peter, ik vind dat je een boeiend onderzoek hebt gedaan en een bruikbare methode hebt bedacht voor mensen die om...
Judith Karis
5 jaar geleden
Eten volgens 'het nieuwe normaal': verrassend en toch vertrouwd (4)
Ik vind het geweldig! Wat een goed idee om de maaltijd te laten afhangen van de vragen: wat ligt er in de keuken, wat is er nog...
Judith Karis
5 jaar geleden
Eten volgens 'het nieuwe normaal': verrassend en toch vertrouwd (4)