Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Gerrit Kok
Merkwaardig, volgens gezondheidswetenschapper en epidemioloog Heidi Fransen hangt het regelmatig overslaan van ontbijt samen met...
Gerrit Kok
8 jaar geleden
'De ontbijtmythe is het werk van ontbijtgranenfabrikanten'
Wicher, kan ik er van uitgaan dat biologische olijfolie nog wel zuiver is, dus met squaleen?
Gerrit Kok
8 jaar geleden
Specifiekere etiketteringseisen olijfolie nodig
In Duitsland is het nog gewoon in de supermarkt te koop onder de naam Smalz. Neem altijd een paar pakjes mee naar Nederland...
Gerrit Kok
8 jaar geleden
VET!
Mee eens Theo. Sinds "Feiten over vetten" van Mary Enig heb ik een totaal andere kijk op vetten en oliƫn gekregen. inmiddels...
Gerrit Kok
8 jaar geleden
Welke vetten moet je mijden?
Hans, in principe geeft Wicher al gedeeltelijk antwoord op de vraag wat de kwaliteitsverschillen tussen geraffineerde on...
Gerrit Kok
8 jaar geleden
Welke vetten moet je mijden?
In feite is de vetzuursynthese zoals deze wordt beschreven nog niet compleet. Essentieel in dit hele proces is de vorming van...
Gerrit Kok
8 jaar geleden
Welke vetten moet je mijden?