Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Clementine Cervellon
Hartelijk dank voor je antwoord en ik ga uit van jouw ervaring dat het ijs lekker was met een siroop 1:1. Hier trouwens mijn...
Clementine Cervellon
10 jaar geleden
Zelf ijs maken
Ik heb inmiddels mijn sorbetière van Lidl en heb al 2 soorten sorbets gemaakt. Ik wil nu jouw lavendelijs gaan maken. Daarvoor...
Clementine Cervellon
10 jaar geleden
Zelf ijs maken
Ik woon in Frankrijk. Waarom er meer suiker zit in de produkten die bestemd zijn voor de Dom Tom dan voor Frankrijk zelf weet ik...
Clementine Cervellon
10 jaar geleden
Frankrijk meet niet langer met twee suikermaten
Wat leuk dat je zo snel hebt gereageerd op mijn commentaar. Dank voor je tip over de alcohol. Misschien mag die af en toe ook...
Clementine Cervellon
10 jaar geleden
Zelf ijs maken
Dat is toch wel toevallig ! Ik nam vandaag de folder mee van Lidl (Frankrijk) en daarin staat dezelfde sorbetière in waar jij...
Clementine Cervellon
10 jaar geleden
Zelf ijs maken