Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jan-Hein Luctor
Een goed proces onderkent de risico's en weet deze te elimineren of tot een aanvaardbaar nivo terug te dringen. Vraag de...
Jan-Hein Luctor
10 jaar geleden
"200.000 Nederlanders worden ziek van vlees"
RIVM schat het aantal zieken door eten van besmet voedsel op 680000. Dat is inclusief besmettingen door de mens verspreid via...
Jan-Hein Luctor
10 jaar geleden
"200.000 Nederlanders worden ziek van vlees"
Dat is dus maar ten dele zo. In de EU mogen de nationale overheden vastleggen onder welke omstandigheden dit wordt toegestaan....
Jan-Hein Luctor
10 jaar geleden
Rauwe melk uit de melkautomaat