Foodlog bestaat dankzij onze betalende leden. Zij steunen ons met een financiële bijdrage. Ook jij kunt meehelpen Foodlog onafhankelijk te houden door betalend lid te worden. 

Betalende leden krijgen:
* exclusieve toegang tot speciale longreads en extra informatie op de site
* gratis toegang op de jaarlijkse Foodlog dag
* gratis toegang bij Foodlog lezingen en debatten. Bij onze debatten worden Foodlog leden als eerste uitgenodigd.
* onbeperkt toegang tot alle plus-artikelen op Foodlog na ingang van de betaalmuur
* een advertentievrij Foodlog!

Steun ons met een lidmaatschap en meld je aan.

Waarom Foodlog lid worden?
Je steunt ons onafhankelijke nieuws- en discussieplatform over eten, voeding en gezondheid. Dat kan al vanaf €6 per maand. Betaal je per jaar dan zijn de kosten €60. Meer betalen mag natuurlijk altijd. 

Leden steunen Foodlog vrijwillig. Zij maken het mogelijk dat Foodlog advertentievrij en onafhankelijk blijft. Om die onafhankelijkheid te waarborgen, hebben leden op geen enkele manier invloed op de inhoud en werkwijze van Foodlog. Meepraten op de website mag. Graag zelfs, want alles draait om het gesprek waarin iedereen die kan helpen om feiten en meningen te scheiden welkom is. Leden onderschrijven het belang van een open plek in de samenleving waar het gesprek op het scherpst van de snede gevoerd kan worden.

Hoe word je lid van Foodlog?
Lid worden van Foodlog kan heel makkelijk via het aanmeldformulier op Foodlog.nl. 
Je moet wel eerst een gratis account hebben op Foodlog om Lid te kunnen worden. Je maakt zó een account aan via deze link.

Je kunt kiezen of je privé of zakelijk wilt doneren, en of je Foodlog Lid wordt en per maand of per jaar betaalt (afschrijving gaat via automatische incasso). Betaling gaat via iDeal of SEPA-machtiging. Uiteraard mag je ook een extra bedrag doneren. Als je liever anoniem wilt blijven, kan dat ook. 

Betaalmuur
Vanaf 1 oktober 2019 kent Foodlog een betaalmuur. Na 2 dagen gaan exclusieve (plus-) artikelen automatisch achter de betaalmuur. Daar zijn ze alleen nog voor (ingelogde) betalende leden toegankelijk.
Je kunt als gratis lezer 5 exclusieve artikelen per maand lezen. Wil je meer? Dan moet je lid worden. De ‘In de media’-berichten en Flashes blijven leesbaar voor gratis leden. Ook de 5 plus-artikelen die je hebt geopend in de ‘proefperiode’ blijven leesbaar. Mocht je je abonnement stop willen zetten, dan kan dat op ieder moment.

Alleen doneren?
Wil je alleen geld doneren, zonder Lid te worden? Ook dat kan! Maak dan je bijdrage over op IBAN rekening nummer NL36 ABNA 0445 7091 89, ten name van Foodlog Media B.V., onder vermelding van 'donatie'.

Business Leden
Met de steun van onze leden kunnen wij de kwaliteit van Foodlog waarborgen. Leden onderschrijven het belang van een open plek in de samenleving waar het gesprek op het scherpst van de snede gevoerd kan worden.

Particuliere leden en Business Leden steunen Foodlog vrijwillig. Zij maken het mogelijk dat Foodlog advertentievrij en onafhankelijk blijft. Om die onafhankelijkheid te waarborgen, hebben leden op geen enkele manier invloed op de inhoud en werkwijze van Foodlog. Meepraten op de website mag. Graag zelfs, want alles draait om het gesprek waarin iedereen die kan helpen om feiten en meningen te scheiden welkom is. Leden onderschrijven het belang van een open plek in de samenleving waar het gesprek op het scherpst van de snede gevoerd kan worden. Business leden komen met het logo op de homepage van Foodlog te staan en onder de lijst van businessleden.
Business leden kunnen ook gratis naar Foodlogcongressen en -evenementen.

Wil je meer weten over het zakelijke lidmaatschap, dan kun je contact opnemen met Bianca van der Ha via het e-mailadres bianca@foodlog.nl.

Last update: 6 juli 2020

Fotocredits: 'Daily paper', Pixabay