Leden
Je kunt een gratis account aanmaken, maar je kunt ons natuurlijk ook financieel steunen en betalend lid worden. Dat kan al vanaf €7 per maand, of €69 voor een jaar. Je kunt bovendien op ieder moment je gratis lidmaatschap omzetten in een betaald lidmaatschap, daar maken we je op verschillende manieren op attent. Kijk bijvoorbeeld naar de knop onderaan deze pagina. Betaling gaat via iDeal of SEPA-machtiging. Uiteraard kun je ook op ieder moment je steun weer intrekken. Meer details over het Foodlog Lidmaatschap vind je hier. 

Businessleden
Particuliere leden en Business Leden steunen Foodlog vrijwillig. Zij maken het mogelijk dat Foodlog onafhankelijk blijft. Als betalend lid krijg je bovendien een advertentievrij Foodlog onder ogen.

Contact
Contact verwijst je naar het colofon, die ook in de footer te vinden is. Onder het colofon vindt je het bezoek- en postadres van Foodlog, het factuuradres en contactgegevens van de redactie- en Foodlogteamleden.

Nieuwsbrief
Als je een account aanmaakt krijg je de Foodlog nieuwsbrieven in je mail. Op alle werkdagen en op zaterdag ontvang je elke middag rond 12:00 de Foodlog Daily. Deze bevat alle nieuwsberichten van die dag met het best gelezen artikel van de dag ervoor in de highlight. Als je je aanmeld voor de weekend nieuwsbrief ontvang je de Foodlog op zondag rond 08:00 's ochtends.

Zonder een account kun je ook de nieuwsbrief ontvangen. Klik in de kopbalk of tussenbalk op nieuwsbrief en vul je e-mailadres in. Je kunt aangeven of je de dagelijkse, wekelijkse of beide nieuwsbrieven wilt ontvangen.

Foodbanen
Een verzameling van vacatures binnen de Foodsector.

Aanmelden/ profiel
Jouw profielpagina. Hier staan jouw persoonlijke gegevens en kan je je profiel aanpassen, zoals je profielfoto, je e-mailadres afschermen of juist zichtbaar maken. Ook vind je daar de 5 meest recente reacties die je geplaatst hebt en je 5 meest recente waarderingen (duimpje op een van je reacties).

Inloggen/ uitloggen
Om in te loggen op jouw Foodlog account klik je op inloggen. Zodra je ingelogd bent (als betalend lid) krijg je onbeperkte toegang tot de artikelen op Foodlog. Mocht je tegen de betaalmuur aanlopen, controleer dan of je nog ingelogd bent. Om uit te loggen klik je op uitloggen.

Zoekbox (vergrootglas)
Je kunt in de site zoeken naar bepaalde artikelen. Als je op het vergrootglas klikt verschijnt bovenin een zoekbalk. Hier kan je trefwoorden waarnaar je op zoek bent intypen. Het archief van Foodlog is via de zoekbox te doorzoeken. Je zoekt binnen Foodlog via Google.
In een nieuwsbericht kun je ook op de aangehangen tags (bij langere berichten onder de titel, bij ‘In de media’ berichten onderaan het bericht) klikken. Je krijgt dan het overzicht van berichten waar dezelfde tags aanhangen binnen Foodlog. 

Fotocredits: 'Coffee', Pixabay