Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Zé Povinho
Food- en agri-economie
Biografie
De onmogelijke combinatie van kwaliteit x dierwelzijn x milieu x gezondheid waarmaken.
De onmogelijke combinatie van kwaliteit x dierwelzijn x milieu x gezondheid waarmaken.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
2
Zelf heb ik ook een vraag. Tijdens de BSE crisis werd diermeel verboden, ook diermeel dat voldoende verhit wordt. Men vreesde voor tienduizenden...
Zé Povinho
7 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
1
Ria, nog even over de natte macula degeneratie. Een familielid van mij is dat overkomen. Er zijn maar een paar dingen die je aan deze erfelijke ziekte...
Zé Povinho
7 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
0
Dick, het houden van vee behoort tot de primaire sector, het slachten tot de secundaire en vleeshandel tot de tertiaire sector. Sander,...
Zé Povinho
7 jaar geleden
Rabobank regisseert eindspel Nederlandse varkenshouderij
0
Vee- en vleessector. Voor het slachten is het vee, na het slachten vlees.
Zé Povinho
7 jaar geleden
Rabobank regisseert eindspel Nederlandse varkenshouderij
0
Dick, ik had het niet over boeren, maar over de vee- en vleessector. En ik zeg niet dat die sector amoreel is, ik geef weer wat de gemiddelde burger,...
Zé Povinho
7 jaar geleden
Rabobank regisseert eindspel Nederlandse varkenshouderij
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
33
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
25 mrt 2015, 8:30
56
‘Over the top’: het carpaccio-experiment
26 sep 2014, 0:22
0
Marqt - te mooi om groen te zijn
21 okt 2012, 21:32
159
Belast het gebruik van plantaardig eiwit – een visie op vlees
21 jan 2011, 18:43
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
‘Sjoemelen met vlees niet uit te bannen’
8 jaar geleden
Bij het artikel in de Telegraaf ontbreken de nuances die ik tijdens het gesprek van ongeveer een uur met de journalist heb aangegeven. Ondanks deze...
13
‘Vleesetiket moet vertellen hoe dieren leefden’
8 jaar geleden
Mijn runderen moeten kalven zonder dierenarts, soms in de regen en de kou, ze moeten elke dag veel lopen en nog meer grazen, soms in de brandende zon,...
11
Kanker van knakworst, of is het beleid?
8 jaar geleden
Als importeur van rood vlees met [url=http://www.nice-info.be/documenten/nutrinews_pdf/01cla0904.pdf]anticarcinogene[/url] effecten, heb ik een dubbel...
11
‘Nederlandse regering ging met triest plan naar New York’
9 jaar geleden
De dames en heren van de WUR ben ik vaak tegengekomen in Zuid-Amerika. Wat denken de Zuid-Amerikanen en dan met name de Brazilianen over de WUR ? 1....
8
Wie blokkeert duurzaam Nederlands vlees?
8 jaar geleden
Dick #31, ben teleurgesteld. Als mensen hier op Foodlog vanuit hun ivoren toren keer op keer blijk geven geen flauw benul te hebben hoe de...
8
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het