Marcel Boer

Marcel Boer

Journalistiek rond voeding en voedsel

Publieke contactgegevens

Biografie

Na een opleiding in de landbouw, met specialiteit pluimvee 8 jaar werkzaam geweest in Italië en Duitsland. Vervolgens 8 jaar directeur havermoutfabriek van Wessanen, daarna 17 jaar marketing manager Wessanen en...

Na een opleiding in de landbouw, met specialiteit pluimvee 8 jaar werkzaam geweest in Italië en Duitsland. Vervolgens 8 jaar directeur havermoutfabriek van Wessanen, daarna 17 jaar marketing manager Wessanen en Meneba Meel. In het bijzonder met de ontwikkeling en marketing van veel nieuwe succesvolle broodsoorten en voedingsmiddelen ingrediënten op graanbasis.
Publikaties;
” De productie van meel” en “De kwaliteit van meel” Wessanen 1989
“De ambachtelijke bakker: een ijzersterke formule 1999
“Kilo’s lichter met brood” 1996 Meneba
“Eten zonder zorgen” , handleiding voor gezond en gelukkig leven KNNV 2017
“Wat maakt vogels zo interessant” KNNV 2020
“Vogelfamilies van Nederland” KNNV 2021

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.