Robert-Jeroen Vriesendorp

Robert-Jeroen Vriesendorp

Journalistiek rond voeding en voedsel

Biografie

Hoewel ik Informatica heb gestudeerd, bleek mijn hart toch te liggen bij schrijven. Dat de voorkeur daarbij niet uit ging naar technische onderwerpen, maar naar voedsel, koken en eten, was voor velen een verrassing....

Hoewel ik Informatica heb gestudeerd, bleek mijn hart toch te liggen bij schrijven. Dat de voorkeur daarbij niet uit ging naar technische onderwerpen, maar naar voedsel, koken en eten, was voor velen een verrassing.

Ik schrijf freelance voor verschillende media over uiteenlopende culinaire onderwerpen. Ik heb onder meer meegewerkt aan enkele (Engelstalige) boeken en zelf een (nog niet gepubliceerd) culinair boek geschreven.

In mijn artikelen en recepten gaat het vaak over nog weinig gangbare ingrediënten of culinaire technieken die nog niet mainstream zijn. Daarbij wil ik graag uitleggen wat er gebeurd, wat de herkomst is en hoe je met die kennis thuis het best aan de slag kunt. Door mijn werk en eigen interesse heb ik intussen redelijk uitgebreide warenkennis en ervaring in de keuken.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.