IFAMA Trade Logistics 0805
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
0
Fotocredits: 'Leaping Salmon', AER Wilmington DE

FlashZalm als sleutel

De Amerikaanse schrijver Mark Kurlansky - hij schreef eerder over Melk, Zout en Kabeljauw - waagt zich aan Zalm. Het gaat de zalm niet goed. Willen we de zalm voor de ondergang behoeden, dan hoeven we alleen maar de aarde te redden: stoppen van klimaatopwarming, aanpakken van watervervuiling, vrijmaken van rivieren, tegengaan van boskap en pesticiden verbieden. Dat we dat niet eerder hebben bedacht. De zalm is de sleutel tot de toekomst.

de Volkskrant - Voedselhistoricus Mark Kurlansky laat zien waarom de zalm zo belangrijk is ?????, 31 mei 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.