Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashWorst zonder vlees duurder dan met

Stel de vraag. Waarom zijn vegetarische rookworsten minstens twee keer zo duur als rookworsten van vlees? Maken we te veel vleesworsten of te weinig vegaworsten? Het antwoord is niet eenduidig; de verslaggever van het Algemeen Dagblad komt er niet echt uit.

AD - Dit maakt een plantaardige rookworst zo peperduur
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, . . .
  • #1
  • 8 feb '19
  • 17:14

De exorbitant uit zijn voegen barstende prijs van de Vegetarische Slager daargelaten vind ik een 250 g Vega worst van € 3.65 niet zó buitensporig. Betaal je ook bij een goede slager. Zelfs wel meer voor een runder rookworst.

De ondercategorie Unox ‘worsten’ van € 1,80 hiermee vergelijken slaat nergens op. Een Fiat Panda vergelijk je ook niet met een auto uit de BMW 3 serie.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.