1
Fotocredits: 'Witte bruidstaart', Pxfuel

FlashWitter-dan-witte chocolade

Voedselconcern Cargill heeft een oogverblindend witte chocola ontwikkeld. Dat ziet er extra lekker uit, ontdekte Cargill. Het uiterlijk van een zoete verwennerij blijkt voor meer dan de helft van de consumenten de koopbeslissing te bepalen, weet Cargill uit eigen onderzoek. Spierwit steekt namelijk beter af tegen de andere kleuren die in gebak, koekjes, ijs en toetjes gebruikelijk zijn, vooral als er cacao in het spel is. Gewone witte chocola is eigenlijk roomkleurig. Witter-dan-witte chocola viel 92% van de respondenten op. De kleur ontstaat puur door gepatenteerde productieprocessen, bezweert Cargill. Er komen geen extra of kunstmatige ingrediënten aan te pas. De witter-dan-witte chocola smaakt mild, heeft een vleugje vanille en geeft een luxe mondgevoel.

Cargill?s ?bright white? chocolate to visually transform bakery, confectionery and ice cream, 15 nov 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #1
  • 16 nov '21
  • 17:34

Bruiner dan bruine chocola schijnt goed voor de mens. Witte chocola niet en ‘oogverblindend wit’ doet het netvlies ook geen goed.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.