Bruiner dan bruine chocola schijnt goed voor de mens. Witte chocola niet en ‘oogverblindend wit’ doet het netvlies ook geen goed.
Voedselconcern Cargill heeft een oogverblindend witte chocola ontwikkeld. Dat ziet er extra lekker uit, ontdekte Cargill. Het uiterlijk van een zoete verwennerij blijkt voor meer dan de helft van de consumenten de koopbeslissing te bepalen, weet Cargill uit eigen onderzoek. Spierwit steekt namelijk beter af tegen de andere kleuren die in gebak, koekjes, ijs en toetjes gebruikelijk zijn, vooral als er cacao in het spel is. Gewone witte chocola is eigenlijk roomkleurig. Witter-dan-witte chocola viel 92% van de respondenten op. De kleur ontstaat puur door gepatenteerde productieprocessen, bezweert Cargill. Er komen geen extra of kunstmatige ingrediënten aan te pas. De witter-dan-witte chocola smaakt mild, heeft een vleugje vanille en geeft een luxe mondgevoel.
Cargill?s ?bright white? chocolate to visually transform bakery, confectionery and ice cream, 15 nov 2021Bruiner dan bruine chocola schijnt goed voor de mens. Witte chocola niet en ‘oogverblindend wit’ doet het netvlies ook geen goed.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.