1
Fotocredits: 'Frisdrankschap', duke.roul

Flash‘Verbied stunten met frisdrank’

Supermarkten, die zich er allemaal op laten voorstaan het welzijn van de mensheid te bevorderen, stunten desalniettemin met ongezonde producten. Acties met frisdrank zijn acties met suiker. Van veel suiker kun je ziek worden. Het Diabetes Fonds vraagt nu aan de Tweede Kamer om de regering over te halen kortingsacties op frisdrank te verbieden. Logisch, want stunten met prijs is het omgekeerde van een suikertaks.

RTLnieuws - 20.000 handtekeningen voor verbod op kortingsacties frisdrank en fruitsap, 11 dec 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Karel Thieme
Karel Thieme Zuiver Water-ambassadeur - Theeproever
  • #1
  • 11 dec '19
  • 22:26

Wanneer water, water zonder toevoegingen, écht lekker smaakt wordt het drinken van water in plaats van limonade aantrekkelijk. Leidingwater is er in Nederland niet in één kwaliteit. Tien verschillende drinkwaterbedrijven leveren even zoveel verschillende soorten drinkwater. Het hangt er maar net vanaf waar het vandaan komt, wat de bron is. Sommigen hebben geluk te wonen in een gebied waar het leidingwater beter is dan in andere gebieden in Nederland. Het Nederlandse leidingwater moet voldoen aan de wettelijke norm. Het wordt zo bekeken als 'goed' bestempelt, maar het kan beter, veel beter, lekkerder. Optimaal zuiver water is een alternatief voor limonade, puur of met een een beetje (citroen) sap, of slechts met één druppel, vloeibare Stevia met een smaakje, in een glas echt zuiver watr en je hebt een prima alternatief voor limonade. Optimaal echt zuiver water... wat is dat? Dat is water zo zuiver als het zuiverste bergwater gewoon gemaakt van leidingwater en te tappen uit een aparte kraan. Zie deze Open Brief met als titel 'Waarom niet?"onlangs verzonden naar Drinkwaterbedrijf Oasen. https://www.papendrecht.net/nieuws/2019-11-11-13468-open-brief-aan-oasen-----waarom-niet.html
Helaas nog geen reactie ontvangen....

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.