Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashRode spinazie voor wie bang werd van groene

Bericht voor Pop Vriend in Andijk, 's werelds grootste veredelaar van spinaziezaad. Al die spinazie is groen. Dertien jaar geleden brak in de VS een ernstige e-colibesmetting uit, oorzaak: spinazie. Sindsdien eten Amerikanen nog maar half zoveel spinazie als daarvoor. Veronderstelling: als we rode spinazie aanbieden, gaan ze er weer van eten. Of dat zo is wordt nog onderzocht, maar rode spinazie is er al wel. Als het klopt, kan Andijk er goed aan verdienen.

Will People Eat More Spinach if It?s Red? The USDA Thinks So., 10 nov 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #3
  • 11 nov '19
  • 12:32

Paarse spruitjes en gele kroten(welke deze laatsten overigens lekkerder zijn dan gewone, zoeter) ken ik wel, zie ze soms bij het AGF winkeltje waar ik wekelijks kom, zelfs gekleurde wortelen, maar rode spinazie heb ik nooit gezien. Maar kan me voorstellen dat er zat mensen zijn die het niet durven te eten

Sytske Barkhuis
  • #2
  • 11 nov '19
  • 11:22

Ik zou niet bang worden van rode spinazie, want dat schijnt er al te zijn. Net zoals paarse spruitjes en gele bieten. Hier wordt dat allemaal niet aangeboden, maar dat geldt voor veel meer producten.

Astrid Spijkers
  • #1
  • 11 nov '19
  • 7:46

Ik zou eerder bang worden van de rode, rood staat voor gevaar, terwijl spinazie altijd al groen was. Ik geniet er nog steeds 4-6x per week van door een flinke hand in mijn smoothie te doen. gewoon rauw.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.