1
Fotocredits: 'Beyond Meat Beast Burger and Beastly Sliders', theimpulsivebuy

FlashOok echt smaakt net echt

Je zou het omgekeerd verwachten. Man komt in identiteitscrisis omdat hij geen kinderen met zijn partner kan krijgen. Hij zoekt naar andere zingeving. Dat wordt vegan voedsel. Zijn vrouw vindt het nepvlees vies en niet op echt lijken. Omdat iedereen zegt dat nep tegenwoordig net echt smaakt, voert ze hem echt en kookt en bakt ze met een verpakking van nep op het aanrecht. Hij trapt erin en smult ervan. Ook echt smaakt net echt. Als hij echt vegan wil, moet hij maar leren koken.

De Telegraaf - Vrouw | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl, 10 jan 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Otto Rood
Otto Rood geĆÆnteresseerde leek
  • #1
  • 12 jan '21
  • 1:29

Moest ik even om glimlachen, dat artikel uit de foto :) Op een feestje ook een keer gehad dat - ongemerkt en onbedoeld - de gewone en de vega-leverworstplakjes op tafel van plek verwisselde. De vegetariƫr merkte op een gegeven moment op hoe lekker die vega-leverworst tegenwoordig is; ze was er heel content mee, totdat ik vroeg van welk bordje ze had zitten eten.. Gelukkig kon iedereen waaronder zij erom lachen :)

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.