1
Fotocredits: 'CSA Cornucopia', docoverachiever

Flash‘Nederlands is verser en lekkerder’

Producten van Nederlandse bodem zijn verser en lekkerder. Verse producten hebben een korte houdbaarheid en daarom is snelheid in de keten belangrijk. Al binnen 24 uur liggen deze producten in de winkels en dat zorgt voor de lekkerste smaak. Daarom haalt Albert Heijn zoveel mogelijk verse producten uit eigen land en werkt al jarenlang intensief samen met Nederlandse melkvee-, varkens- en pluimveehouders, en aardappelen-, groente- en fruittelers. Dat zegt het bedrijf in een persbericht. Het grootste deel van wat Nederlandse boeren, tuinders en telers maken gaat de grens over - vooral naar Duitsland. Zou het daar slechter smaken? In het belang van Nederlandse boeren: laten Duitse consumenten het maar niet horen!

Albert Heijn - Albert Heijn kiest voor producten van Nederlandse bodem, 28 mei 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Desenitia Williams
Desenitia Williams Voeding en Diëtetiek
  • #1
  • 9 jun '21
  • 14:47

Concreet houdt het voornemen van Albert Heijn dat de super er naar streeft om dit jaar nog 40 miljoen extra AGF-producten van Nederlandse bodem te verkopen, schrijft distrifood. Dat is náást het huidige aanbod aan aardappelen, fruit en groenten van Nederlandse bodem.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.