Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashMelk aan je voeten

Luxe schoenen gemaakt van melk die niet meer voor consumptie geschikt is en dus weggegooid wordt. Dat is nog eens gemakkelijk een wit voetje halen, moet Sebastian Thies van het luxe schoenenmerk nat-2™ gedacht hebben. In samenwerking met een bio-ingenieur ontwikkelde Thies, zesde generatie schoenmaker uit München, 'melkvilt' waar hij luxe melksneakers van maakte. Thies maakte eerder ook al schoenen van gerecycled koffiedik en ananasleer.

Verras je lief met sneakers van melkafval | The Daily Milk, 14 feb 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Carolien Makkink
Carolien Makkink Diervoeding
  • #1
  • 14 feb '19
  • 9:02

Het is mij niet duidelijk waar die melksneakers van gemaakt worden. In het Daily Milk bericht gaat het enerzijds om melk (en andere zuivel?) die door consumenten wordt weggegooid en anderzijds om 'reststromen uit de melkindustrie'. Hoe maak je van melk vezels die je kunt vilten? Intrigerend!

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.