1
Fotocredits: 'Mier' Pixabay

FlashMediterraan Draaigatje krijgt geen jonkies meer

Een mierensoort die niet in Rotterdam thuishoort, houdt er al jaren huis. Een plaag, zeggen bewoners van de wijk Hilligersberg. Maar wat doen de mieren dan verkeerd? Ze zijn er gewoon. Op de vensterbank en op de keukenvloer. In watertanks worden nu kleine aaltjes aangevoerd die in mierenpoppen bacteriën achterlaten. Die bacteriën eten de larfjes. Het is een proef. Wat ook zou kunnen: niet miepen over een mier in je huis.

NOS - Miljoenen wormen ingezet om 'terrormier' te bestrijden in Rotterdam, 17 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 18 apr '20
  • 11:19

Als je heel veel mieren in huis hebt laat je blijkbaar eten slingeren, daar komen ze op af. Soms loopt er hier ook weleens 1 over de vloer van bijv de wc, dat is dan een verkenner. Vinden ze niks dan gaan ze weer, of ze vinden de dood onder mijn vinger.
1x gehad, via de kruipkelder en gataje in de muur in de keuken kwamen ze ineens massaal op een restantje eierkoek af, ik heb er wel 100 doodgedrukt in korte tijd. Toen even een klein beetje gif tegen kruipend ongedierte bij dat gaatje, geen last meer. Hehe, wat een drukte, niet miepen dus

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.