Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashMaaltijdbezorgers stoppen (wegens succes)

Topkok-zonder-sterren Ron Blaauw verkocht nog nooit zoveel rijsttafels en saté uit zijn bezorgkeuken in Amsterdam als deze week. Vierhonderd bestellingen per dag. Niet meer verantwoord. Bezorgers en chefs samen in de keuken en dan telkens met eten langs de deuren. De bezorging is gestopt. Net als die van Het Bosch Delivery, ook in Amsterdam.

MissetHoreca - Gastrobars Ron Blaauw stoppen met bezorging: 'het voelde niet goed meer' - Misset Horeca, 23 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Roland Nijs
Roland Nijs Food- en agri-economie
  • #8
  • 24 mrt '20
  • 20:14

Geen inhoud.

Astrid Spijkers
  • #7
  • 24 mrt '20
  • 19:51

Daaaaaaaaaaaaaaag, zoek het zelf maar uit wat het ermee te maken heeft, hier ga ik niet verder op in

Roland Nijs
Roland Nijs Food- en agri-economie
  • #6
  • 24 mrt '20
  • 19:44

400 bestellingen/dag, nog nooit zoveel, onverantwoord, geen goed gevoel. Wat heeft het stellen van limieten om hamsteren tegen te gaan en je diepvriezer daarmee te maken?

Astrid Spijkers
  • #5
  • 24 mrt '20
  • 18:56

Eeeeh, welk artikel lees JIJ? LEES het eens wat hierboven staat over het aantal maaltijden???????

Roland Nijs
Roland Nijs Food- en agri-economie
  • #4
  • 24 mrt '20
  • 16:28

Waar dient je berekening voor?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.