1
Fotocredits: 'Queen Elizabeth bij haar verjaardag in 2018' Raph_PH, via Wikimedia Commons

FlashQueen kauwt op koekjes in de taxi

Wat vindt koningin Elizabeth van Engeland lekker? In ieder geval koekjes: die heeft ze bij zich als ze onderweg is. Deze spannende inside-info horen we van Stefan Pappert. De Duitser kookt sinds 2017 voor de koningin. Volgens Pappert eet The Queen eigenlijk heel gewoon, de kok is alleen wat zouter gaan koken naarmate ze ouder werd. Als je oud wordt gaat je smaak achteruit, en hoe graag Engelsen ook minder zout zouden willen eten, ook Elizabeth is maar een mens.

Ook over de rest van de familie deelt Pappert een paar wetenswaardigheden. Prins Harry hield altijd van eenvoudig eten en Prins Philip wilde altijd weten wat het personeel at en besloot vaak voor het personeelsmenu. Pappert bereidt zich inmiddels voor op de viering van 70 jaar Elizabeth op de troon. Dan zal de familie ongetwijfeld royaal gaan eten.

Spiegel - Queen Elizabeth II: Ihr Koch verrät, dass die Königin Cookies in ihrer Handtasche hat, 1 jun 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Cécile Janssen
Cécile Janssen Eindredacteur / eigenaar, Foodlog
  • #1
  • 6 jun '22
  • 0:37

Niet alleen koekjes heeft de Queen in haar tas, ook een boterham met marmelade, zegt ze tegen beertje Paddington in een onmiddellijk viraal gegaan filmpje.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.