3
Fotocredits: 'Tony's Hopolonely with BrewDog', Tony's Chocolonely UK

FlashKnetterende IPA Milkshake

De nieuwste zomertrend in bierland is shaken, met lactose, fruit en bier. Na ‘Passion for Flashin’’ van Jopen en ‘Tompouce Ale’ van Hema en Lowlander slaat ook Tony’s Chocolonely samen met Brewdog aan het mixen. De wit-framboos-knettersuiker van Tony’s is omgedoopt tot een witte-chocolade-frambozenmilkshake-IPA: Tony’s Hopolonely. Lijkt zo’n zoet, romig biertje je wat? Dan help je beide B-Corp-bedrijven ook nog in hun gezamenlijke missie om de wereld te veranderen. Voor elk verkocht biertje doet BrewDog een donatie aan de Chocolonely Foundation, om cacao-communities in West-Afrika te ondersteunen.

Tony?s Hopolonely mashup brings sustainable sourcing to white chocolate beer, 11 jun 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Desenitia Williams
Desenitia Williams Voeding en Diëtetiek
  • #3
  • 16 jun '21
  • 12:34

"Had niet gehoeven", schrijft Adformatie-redacteur Pascal A. Engels in een genadeloze en hilarische review van Tony's Hopolonely. De wereld zit er niet op te wachten. Het bier is "Niet geschikt voor veganisten " volgens de website van Brewdog. "Die hebben geluk".

paul van dijk
paul van dijk Levensmiddelenhandel
  • #2
  • 14 jun '21
  • 13:31

Merken uit verschillende markten samen laten komen en iets 'knettergeks' creëren. Dat lijkt me eerder de recente trend, meer dan het nog wat algemener worden van de 'milkshake IPA', die toch niet nieuw is. Overigens is precies dat ook in het oorspronkelijke artikel aangehaald onder 'hybrid innovations'.

Lekker gek, aansluiten bij de ideeën die leven dat 'de jeugd' vooral op zoek is naar heel avontuurlijke smaken. Hippe kleurtjes, en vooral -sterke merken koppelen. Lekker hoeft het niet eens te zijn, je wint sowieso, alleen al door de gratis stapels media aandacht (zo ook weer hier) en als het smerig is blijft de avontuurlijkheid dubbel en dwars over, naast alle gewonnen merkwaarde - verliezen onmogelijk.

Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #1
  • 12 jun '21
  • 12:15

Slechts 11 redenen om ook verre te blijven van deze ‘te gekke’ nieuwste zomertrend.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.