Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashKijken hoe de kok creëert

Nationale Horecadag. Ja, nee, dat is het elke dag, maar 21 mei is een open dag waarop belangstellenden beroemde en aanstaande beroemde chefs van dichtbij kunnen bekijken en zien wat ze doen en hoe. En mogelijk ook te weten komen waarom ze dat doen. Voor wie geen sterrenambities heeft, ook gewone restaurants, stationshoreca en snackbars in heel Nederland bieden een kijkje in hun keuken.

MissetHoreca - Topkoks geven kijkje achter schermen op Nationale Horecadag, 20 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.