Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashKarnechup van Heinz

Het lukt Heinz in elk geval om aandacht te trekken. Met naamgeving en wonderlijke receptuur voor niet eerder vertoonde sauzen. Ketchup met mayonaise wordt Mayochup, mayonaise met mosterd wordt Mayomust en mayonaise met BBQ-saus, je raadt het al, Mayocue. Het geeft tumult op het internet waar klanten van Heinz zich kwaad maken of vrolijk. Nieuwste variant: Kranch. Een mengsel van ketchup met ranch, een saus op basis van karnemelk. Karnechup zult u bedoelen.

Independent - Heinz just revealed a new sauce and people don't know what to make of it, 4 apr 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #2
  • 5 apr '19
  • 7:43

Ik zou maar uitkijken met de chup naam, wie weet welke uitvinden daarvan weer op de loer ligt om een rechtzaak aan te spannen, want die naam mag dan weer niet.........Maar ja ach, als we denken dat de consument het op zijn bord niet kan mengen in zijn eigen gekozen verhoudingen, dan maken we het wel kant en klaar voor ze, hoeven ze niet meer moeilijk te doen en gewoon gedachteloos de juiste fles uit dek oeling pakken..........

Eric-Jan Hoogendijk
  • #1
  • 4 apr '19
  • 23:43

Ik meng de Curryonaitard altijd op mijn bord. Het grote voordeel een oneindige variatie aan mengverhoudingen en zoals dubbelvla je kunt zelf kiezen voor homo- of hetero-geen gemengd. Ik ben zelf voor heterogeen. Zolang het maar niet in mijn paspoort komt te staan.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.