1
Fotocredits: Overvolle trein Utrecht, Rob Dammers

FlashVeilig in de trein en uit eten met ionen

En weer een nieuw verhaal: het ionisatie-apparaat dat de lucht in gesloten ruimtes zuivert van Corona-virussen. Kost maar €150. Rennen voor thuis. Nog leuker: café's, restaurants en bioscopen kunnen weer open en je kunt weer treinen, vliegen en met de taxi. In Wuhan wordt het toegepast. Zegt een expert. Gek wel: het RIVM zou een positief rapport over het apparaat offline hebben gehaald.

YouTube - #12 BREAK! De (weggemoffelde) viruskiller van het RIVM: Ton Rademaker en Ab Gietelink, 7 jun 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 8 jun '20
  • 7:58

Mijn eerste zorgen over dit apparaat: het klinkt heel goed, dat wel, maar zijn we niet bang dat we hierdoor juist totaal geen weerstand tegen wat voor virus dan ook meer zouden overhouden als dit overal geinstalleert zou zijn? Als er dan een keer iets echt ergs op ons pad komt dan zijn we gelijk het haasje, want we, ons lichaam, kunnen niet meer met virussen omgaan.

Ook al is dit een mooie oplossing, ik zou er toch voorzichtig mee zijn, misschien niet altijd aan zetten, maar bij bepaalde pieken in een seizoen oid.

Ik heb de Cafe Weltschmerz video's dus al gezien.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.