Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
2
Fotocredits: valix

FlashHoreca heel besmettelijk

Dat geldt zowel voor degenen die er werken als degenen die iets komen eten of drinken. De werkers lopen het meeste risico. Ze kunnen het virus van iedereen ontvangen en geven het ook weer aan iedereen door. Iedereen die langskomt en geïnfecteerd wordt, geeft het alleen thuis of op het werk weer door. Maar niet aan iedereen. Wie goed nadenkt weet: als je verspreiding van het virus tegen wilt gaan, moet je de horeca sluiten. Maar wat waren we blij toen we na de lockdown weer een terrasje mochten pikken of weer uit eten konden.

Twitter - Patricia Bruijning on Twitter, 11 okt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Hens Baltesen
Hens Baltesen Land- en tuinbouw
  • #2
  • 13 okt '20
  • 23:44

Kortom: mensen moeten juist thuis anderhalve meter afstand houden, niezen in hun elleboog, handen wassen, etc en als ze er blij van worden: een mondkapje dragen. Het is al een tijdje erg modern om naar een ander te wijzen als de oorzaak van van alles en nog wat, maar nu blijkt dat je het toch gewoon zelf niet goed doet. Ben ik deze keer eens een keer blij dat ik geen huisgenoten heb!

Michel de Groot
Michel de Groot Land- en tuinbouw
  • #1
  • 13 okt '20
  • 21:15

De oplettenden zien dat deze dame "per ongeluk" een paar getallen heeft weggelaten.
Dez tabel geeft een heel ander beeld! Vraagje; wie kan de complete tabel van die week hier neerzetten.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.