1
Fotocredits: 'Lokaal vers', Boerschappen

FlashHelper Boerschappen zoekt nu zelf hulp

Een koelcel vol appels vlak voor het nieuwe oogstseizoen? Boerschappen schoot de teler te hulp. Maar na zelf talloze boeren te hebben geholpen de afgelopen 9 jaar, vraagt de maaltijdboxenleverancier nu zélf om hulp. Daarvoor doen ze een beroep op hun community.

De maaltijdboxen van Boerschappen met lokale producten worden wekelijks thuisbezorgd. Door de enorme groei tijdens de coronaperiode konden ze verder opschalen. Maar door hiccups in de IT en website lag de wervingscampagne langer stil dan gewenst. Het momentum ging verloren. En ook de hoge inflatie werkt tegen. Nieuwe klanten vinden lukt niet meer. Budget voor een grotere wervingscampagne hebben ze niet, laat medeoprichter Stijn Markusse weten.

Na 9 jaar in een 'happy flow', is de schwung eruit.En daarom doen Stijn en zijn team een beroep op hun bestaande achterban: deel Boerschappen met je vrienden en familie. Om zo het voorbeeld van een korte keten die werkt ook blijvend te laten werken.

Boerschappen vraagt klanten om hulp - Food & Agribusiness, 23 mrt 2023
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Fréderique Pruim
Fréderique Pruim Redactie Foodlog
  • #1
  • 14 apr '23
  • 9:20

De campagne van maaltijdboxenleverancier Boerschappen om klanten klanten te laten werven via hun sociale kanalen pakt goed uit. In een interview zegt medeoprichter Stijn Markusse dat Boerschappen in anderhalve week al bijna 1.500 nieuwe klanten erbij kreeg. Markusse is positief: "veel mensen kennen ons nog niet en dat is fantastisch nieuws."

Boerschappen moest 9 mensen ontslaan, maar investeert volop in nieuwe mogelijkheden, zoals een familiebox en een singles box voor alleenstaanden. Die moeten verder gaan bijdragen aan de groei van het klantenbestand. Naar de (nieuwe) verwachting zal Boerschappen in september winst gaan maken.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.