0
Fotocredits: 'De Hondspol', tbv FL Media, Stichting Grondbeheer

FlashGroenboerenplan wil ook op TV

Valt zojuist in de mailbox: het stemadvies dat de organisaties en mensen achter het Groenboerenplan opgesteld hebben voor de verkiezingen van volgende week.

Groenboerenplan?

Ja, dat is het plan dat vier boerenorganisaties en 2.500 biologische-, biodynamische, agro-ecologische en kringloopboeren vorig jaar overhandigden aan het kabinet, met 10 punten voor een toekomstbestendige landbouw. Punten zoals ruimte voor voedselproductie, maar ook het leveren van maatschappelijke diensten als biodiversiteit, schone lucht, schoon water, een vruchtbare bodem en gezonde voeding.

Maar zo'n transitie naar een duurzaam voedselsysteem en het beloofde Groenboerenland heeft ook een transitie in de politiek nodig.

En dus komen de Groenboerenlanders samen met boeren, (dieren)artsen, burgers en natuurbeheerders met een belangrijke verkiezingsboodschap. Of we mee willen helpen deze te verspreiden. Bij deze, zie onderstaand. O ja, er is ook een crowdfundingactie opgesteld. Tot vrijdagochtend 10 maart 10.00 uur kun je helpen zendtijd te kopen om de spot zo vaak mogelijk op tv te krijgen.

Captcha, 9 mrt 2023
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.