1

FlashFalafel van afval

Startup Falafval maakt falafel van restjes. Eerst gebruikte het bedrijf pulp van sapjesbars. De steeds veranderende sapjesrecepten staken de startup een stok in de wielen: de falafels smaakten iedere keer anders. Nu gebruikt de startup afsnijdsels van paprika- en uiensnijderijen. Naar eigen zeggen "dus eigenlijk geen afval", maar gewoon restjes. Een soort voorgesneden groenten. Wel zo makkelijk, maar de falafel bestaat nog maar voor één derde uit 'echt' afval.

VMT - Van afval naar falafel: ?Wij doen liever iets goed op kleine schaal tot het perfect is? - VMT, 30 mrt 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Frank Luttels
Frank Luttels Food- en agri-economie
  • #1
  • 1 apr '21
  • 13:28

Ik maak mijn balkenbrei al jaren van restjes, heerlijk, wel de echte limburgse natuurlijk, met bloed.
Heb het begin vorig jaar overigens nog in US gegeten, scrapple, oud Amish recept, zonder bloed overigens.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.