FlashEindhoven blij met Amsterdamse biefstuk

Tegen de trend in van gezond, goed voor het milieu en vega, breidt het Loetje-concerntje (als een 'jusvlek') uit. Het Amsterdamse biefstukkenrestaurant is volgens het Eindhovens Dagblad zeer welkom in Eindhoven. Culi's die er wat op aan te merken hebben, worden weggehoond.

ED - Restaurant Loetje komt, Eindhoven wordt gek, 1 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Jan van Es
  • #1
  • 2 mei '19
  • 0:06

Heel wat mensen vragen zich, denk ik, af waar dat artikel in ED op gebaseerd is. Die "ontploffende social media" zijn mij in ieder geval totaal ontgaan.
De journalist die dat artikeltje schreef, wist blijkbaar niet dat Loetje z'n biefstukken in margarine bakt - in de krant stond "biefstukken die verzuipen in een jus van boter", online hebben ze er toch maar gauw "Blue Band boter" van gemaakt. (NRC moest dat in 2017 ook al rectificeren).
Op Loetje's eigen foto's ziet die biefstuk er vooral nogal klein uit. Op de menukaart vermelden ze geen gewicht, maar in de krant hebben ze het over 195 en 300 gram (XL). Als ik er ga eten, neem ik een weegschaal mee.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.