1
Fotocredits: 'Uitreiking Gouden Windei 2020', foodwatch

FlashDriedubbeldure Nutella wint Gouden Windei

De Nutella Cups zijn de winnaars van de Gouden Windei 2020-verkiezing van foodwatch. Van de 10.000 stemmers koos 33% voor de 'handig mee te nemen, leuk op de ontbijttafel'-portieverpakking van het populaire broodbeleg. Veel te veel plastic en per gesmeerde boterham wel €0,23 duurder dan uit een pot. Nutella won nipt van runner-up Appelsientje Vers Geperst, dat 31% van de stemmen in de wacht sleepte. Niks vers geperst, want van concentraat en daarom maandenlang houdbaar. Toch staan ze in het energievretende koelvak voor de verse show. Appelsientje gaat zijn verpakkingen aanpassen. Nutella bedankte voor de eer het Windei in ontvangst te nemen.

Foodwatch - Nutella Cups wint Gouden Windei 2020 van voedselwaakhond foodwatch, 13 dec 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #1
  • 14 dec '20
  • 13:31

Een normaal mens zou zich dood schamen maar zij zijn er trots op. Niet HOE je in het nieuws bent maar ALS je maar in het nieuws bent. Loden irritante leeuw idem dito. Zolang de schapen hun vuilnis maar slikken schamen ze zich nergens voor.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.