In het Oostenrijkse Bad Schallerbach (Opper-Oostenrijk) kregen twee restaurantgasten, een Hongaar en een Duitser, een gerecht geserveerd dat ze niet besteld hadden. De eigenaar van de zaak reageerde direct. Hij gooide de borden met het verkeerde gerecht in hun gezicht. De twee gasten besloten te vluchten. Vervolgens sloeg de restaurantbaas in op een tafel van 4 andere gasten die zijn eethuis ook wilden verlaten. Een man van 43 en zijn 71-jarige vader vingen de klappen op.
Heute - Wirt schlug auf Gäste ein, weil sie Essen reklamierten, 5 mei 2019
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het droevige in heel dit verhaal is dat bij een -hoogstwaarschijnlijk- lieve, gedienstige en goedgemutste baas, de stoppen zijn doorgeslagen. Mag niet, maar het is wel menselijk.
Ik snap je. Nep is niet van echt te onderscheiden. Bij ons is het absurde echt waar.
.
Dit artikel heeft het niveau van die "klik mij artikeltjes" die tot vervelends opduiken op bepaalde sites. Net zoals in dit geval bijna alle artikeltjes in deze kop van de foodlog daily mailing.
Culinaire kritiek op zijn Oostenrijks | Vastrecht kun je niet drinken | Towerbridge open voor trawler | Vier miljard extra mensen voeden dankzij Beyond Meat | Alcohol verboden voor toeristen | Kalveren moet je niet meppen | Coca-Cola met nieuws tegen colaverveling | 24 miljoen mensen op een kluitje en nergens friet
Waar hier?
.
Klik hier om de 16 verschrikkelijkste restaurantkritieken te lezen