0
Fotocredits: Tasty Grill, Old Amsterdam

Flash Dagelijkse KostBakkaasburger van Old Amsterdam

Voor het eerst waagt kaasmaker Westland uit Huizen, producent van Old Amsterdam, zich aan vleesvervangers voor bij de avondmaaltijd. De Tasty Grill kaasburger is ideaal om te grillen, meldt het persbericht, en smelt niet bij de bereiding.

Een kaasburger die niet smelt? Is juist de smeltsensatie van bijvoorbeeld de kaas op een cheeseburger niet iets wat mensen nou juist lekker vinden? Foodlog vroeg het even na.

Het marketingteam van Old Amsterdam speelt in op de groei in het segment bakkazen, zoals bijvoorbeeld halloumi. Bakkazen smelten niet, maar worden wel krokant van buiten. Door de samenstelling van de Tasty Grill ontstaan zelfs grillstrepen bij het bakken. De bakkaasburger bevat behalve 69% Old Amsterdamkaas, water, room, kippenei-eiwitpoeder en zetmeel. Die laatste 3 ingrediënten zullen vast een krokant laagje opleveren!

De Tasty Grill is geen paneerzakje met smeltkaas erin maar een echt níeuwe smaakbeleving, volgens de persvoorlichter. “Dat maakt ook dat het veelzijdig kan worden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij een salade, op de BBQ (in zijn geheel, maar ook in stukjes op een spies), of gewoon als burger op een broodje.”

De kaasburger heeft de ‘echte’ Old Amsterdam smaak. Voor de liefhebber van pittig is er ook een Sweet Chili versie.

Old Amsterdam Tasty Grill Original - Old amsterdam, 16 jun 2023
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.