0
Fotocredits: 'Woman holding yoghurt', via PxHere

FlashPost-pandemie Amerikaan snackt vroeg en laat op de dag

Door lockdowns gingen we anders eten en snacken. Nu de samenleving weer open is, gebeurt dat opnieuw. Het basisritme van eten en drinken van Amerikanen verschuift door nu ze weer buitenshuis werken en een socialer avondleven hebben. Vroege ochtend- en late avondsnacks raken in. Dat gaat ten koste van traditionele maaltijden en tussendoortjes. Die vroege ochtendsnacks zijn vaker sociaal van aard en afkomstig van een (fastfood)restaurant; het kunnen ook restjes zijn. Sowieso groeien restaurantsnacks in populariteit. De hoeveelheid eten uit fastfoodkeukens overtreft inmiddels het pre-pandemische niveau. Wel is het minder vaak over-the-top en blijken Amerikanen van nu hun eten buiten de deur vaker te plannen dan voor de pandemie

FoodNavigator USA - Early morning and late night snacking rise as traditional breakfast, lunch dip, 25 apr 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.