1
Fotocredits: 'Albert Heijn', Franklin Heijnen

Flash Dagelijkse KostAlbert Heijn maakt groente en fruit goedkoper

Albert Heijn gaat extra wekelijkse Bonusaanbiedingen en altijd laaggeprijsde Prijsfavorieten bieden op groente en fruit. Het gaat om verse (seizoens)producten die rechtstreeks van het land komen en volop beschikbaar zijn, met Beter voor Natuur & Boer als uitgangspunt.

Als er meer geoogst wordt door de telers gaat Albert Heijn dit ook afnemen, legt Erik van Nieuwenhuijzen, verantwoordelijk voor groente en fruit bij Albert Heijn, uit. Albert Heijn doet dit samen met de 360 groente- en fruittelers waarmee de supermarktketen vaak al jarenlang samenwerkt. “Op die manier bewegen we mee op het ritme van de natuur en biedt Albert Heijn klanten voordelig het lekkerste groente en fruit. Zo maken we vers en gezond eten nog beter bereikbaar voor onze klanten”, aldus van Nieuwenhuijzen.

Binnen het Beter voor Natuur & Boer programma, dat sinds 2018 loopt, maakt Albert Heijn met de telers in overleg langlopende afspraken.

Met de extra voordelige groente en fruit laat Albert Heijn zien zelf het voortouw te nemen in de slepende discussie over het btw-nultarief op groente en fruit. Als de overheid niet komt met duidelijke maatregelen, doen de supermarkten het zelf wel.

Albert Heijn - Albert Heijn maakt groente en fruit extra voordelig, 11 apr 2023
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Ton Terlouw
Ton Terlouw gepensioneerd
  • #1
  • 14 apr '23
  • 19:31

Goed initiatief, waar de deelnemende boeren hopelijk baat bij hebben en de consument wellicht ook.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.