Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Nick Trachet 1
Laatste 5 reacties
5
Ellen-Maureen (4) en Joep (5): De sardien, sinds de conserveries bestaan, heeft zich altijd erg wispelturig getoond. De Bretoense visserij verdween,...
Nick Trachet 1
5 maanden geleden
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: 'cool' blikvoer
1
Dick (3): Niet zo ver van Quimper ligt Douarnenez, een stadje met beroemde sardienenmerken (Connétable enz.). De welvaart was er zo afhankelijk van...
Nick Trachet 1
5 maanden geleden
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: 'cool' blikvoer
3
Wouter (2): surströmming is verschillend want het product is dan wel ingeblikt, maar niet geappertiseerd (gesteriliseerd). Anders zou het nooit...
Nick Trachet 1
5 maanden geleden
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: 'cool' blikvoer
0
de ramp is dat sushi vaak te koud wordt geserveerd. Dat onderdrukt de smaak. Met kou maak je jonge jenever drinkbaar. En slecht bier.
Nick Trachet 1
7 maanden geleden
Culinair ontdekt: sushi
3
Wat is een exoot? Biologen hebben een consensus dat dieren die geïntroduceerd werden in onze streken voor 1492 ("the Columbian exchange") nu inheems...
Nick Trachet 1
7 maanden geleden
Hollandse meerval eet zelfs eenden en ganzen
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Culinair ontdekt: suikerbrood
3 jaar geleden
Theo, Je moet niet vergeten dat deze columns geschreven zijn voor een Brussels publiek. Friesland ligt erg ver weg. Foodlog kaapt die nu al zestien...
6
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: ‘cool’ blikvoer
5 maanden geleden
Ellen-Maureen (4) en Joep (5): De sardien, sinds de conserveries bestaan, heeft zich altijd erg wispelturig getoond. De Bretoense visserij verdween,...
5
‘Nieuwe’ Toblerone 33% zwaarder en 200% duurder dan verguisd ‘fietsenrek’
6 jaar geleden
Nooit gesnapt waar toblerone voor diende. Ik kom uit een chocoladestad waar iedereen die in het Zuidstation uitstapte onmiddellijk werd bedwelmd door...
3
Hollandse meerval eet zelfs eenden en ganzen
7 maanden geleden
Wat is een exoot? Biologen hebben een consensus dat dieren die geïntroduceerd werden in onze streken voor 1492 ("the Columbian exchange") nu inheems...
3
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: ‘cool’ blikvoer
5 maanden geleden
Wouter (2): surströmming is verschillend want het product is dan wel ingeblikt, maar niet geappertiseerd (gesteriliseerd). Anders zou het nooit...
3
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.