Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Guido Nijssen
Journalistiek rond voeding en voedsel
Publieke contactgegevens
facebook.com/guido.nijssen
Laatste 5 reacties
0
Nou #1 Astrid, dat gaat niet gebeuren.... dat drama heeft zich in de jaren 90 al afgespeeld.
Guido Nijssen
7 jaar geleden
GMO 'plofzalm' veilig verklaard in VS
0
Dick Veerman #17, Ik ben er niet op uit om jouw stelling te ontkrachten, voel je niet aangevallen... en vergeet de dooddoener "Godwin"; het is in...
Guido Nijssen
8 jaar geleden
Wetenschapper stelt vast: 'moedermelk is glyfosaatvrij'
0
Nou Dick Veerman Laten we je gezegde even letterlijk nemen: "de vooruitgang en progressieve krachten vind je in mensen door alle organisaties heen"...
Guido Nijssen
8 jaar geleden
Wetenschapper stelt vast: 'moedermelk is glyfosaatvrij'
1
Ja meneer #1 is correct, een beetje meer onderzoek als je iets klakkeloos vertaald van een niet zo genuanceerde bron: natural society.
Guido Nijssen
8 jaar geleden
Wetenschapper stelt vast: 'moedermelk is glyfosaatvrij'
1
Ach meneer #5 Tom Hage, we moeten dagelijks eten van natuurlijke bronnen die we met respect moeten behandelen. -Vooral dierlijk wat verkeerd bereidt...
Guido Nijssen
8 jaar geleden
Chinees hondenvleesfestijn gaat gewoon door
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Vers, hartig en met beestjes - zo simpel is het
8 jaar geleden
In de 60er jaren stond Nederland aan de wieg van de 'zoete boterbereiding' die de industriele productie ging vergemakkelijken. Dit ten koste van...
6
Chinees hondenvleesfestijn gaat gewoon door
8 jaar geleden
Hondenleven op het bord... Hypocrieten ! Elke vleeseter in deze wereld, alvorens zijn tanden in vlees of vis te zetten moet eerst zo’n lief...
6
Chinees hondenvleesfestijn gaat gewoon door
8 jaar geleden
Ach meneer #5 Tom Hage, we moeten dagelijks eten van natuurlijke bronnen die we met respect moeten behandelen. -Vooral dierlijk wat verkeerd bereidt...
1
Wetenschapper stelt vast: ‘moedermelk is glyfosaatvrij’
8 jaar geleden
Ja meneer #1 is correct, een beetje meer onderzoek als je iets klakkeloos vertaald van een niet zo genuanceerde bron:...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het