Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Tim van Dalen
Levensmiddelenproductie
Publieke contactgegevens
waarjijnunietbent.nl
Biografie
Broodbakker & docent broodbakken aan het Bakery Institute, Zaandam
Broodbakker & docent broodbakken aan het Bakery Institute, Zaandam
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Het gaat er niet om dat haantjes niet eetbaar zijn, het gaat erom dat het voor haantjes die geboren hadden moeten worden als leghennen, het niet...
Tim van Dalen
8 jaar geleden
Doorbraak in leghaantjesproblematiek
0
Lekker maar de gebruikte rijst is vaak geslepen dessertrijst met volgens mij weinig vezels. Beriberi ligt op de loer. Havermout lijkt me dan gezonder?
Tim van Dalen
8 jaar geleden
Rijstpudding is weer hip
3
Als bakker hebben wij thuis altijd veel brood. Dat wordt oud na een tijdje. Wat goed werkt om oude stukken brood weg te werken: Broodkruimels van...
Tim van Dalen
8 jaar geleden
Zo red je 'oud eten' van de vuilnisbak
1
Zo'n soepkip, hoe zwaar zijn die gemiddeld? Ik kan ze hier vinden bij, zoals hieronder staat, bij de Turkse supermarkt, ze wegen dan 1.5 kg, ik dacht...
Tim van Dalen
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Soepkip
1
Schijnt dat na je 4e jaar de creativiteit zienderogen achteruit gaat. terminale serieusheid
Tim van Dalen
8 jaar geleden
Willen rijke hipsters stadslandbouw delen?
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
De perfecte kazen voor een tosti
8 jaar geleden
Behoorlijk vaag begrip ook, Gouda kaas kan namelijk, net als blijkbaar Cheddar, alles zijn wat geel is met gaatjes. De beste tosti die ik ooit at,...
3
De meest irritante producten en trends van 2016
8 jaar geleden
2015 het jaar van de avocado? Ik dacht dat jullie een fout gemaakt hadden en 2005 bedoelde. Die avocado is toch al lang een mede-lander geworden? Wat...
3
Zo red je ‘oud eten’ van de vuilnisbak
8 jaar geleden
Als bakker hebben wij thuis altijd veel brood. Dat wordt oud na een tijdje. Wat goed werkt om oude stukken brood weg te werken: Broodkruimels van...
3
Van zuurdesem en zuurdesembrood
10 jaar geleden
Beter meel = bakkersmeel/bloem. Bloem = meel dat gezeefd is. Volkorenbrood bak je met meel, witbrood met bloem. Als je meel/bloem zoekt om brood te...
2
Omdat overal soja in zit, is er nu allergeenvrije
9 jaar geleden
in die speltmix zitten enzymen, daarom hoeft er geen soya bij. Maar goed. Aan de ene kant wil je graag gezond brood zonder toevoegingen, maar je bent...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.