Dat stellen FoodService Instituut Nederland (FSIN) en het Vakcentrum in het op maandag gepresenteerde onderzoeksrapport 'Passie, puur en beleving, kenmerken van dé speciaalzaak in 2025’. "De speciaalzaak moet de product- en kwaliteitskampioen van de regio zijn", zegt directeur Jan Willem Grievink van FSIN. “Meer dan de helft van het assortiment moet bestaan uit producten die de supermarkt niet heeft”.
Retailnews - ??De gewone speciaalzaak zal niet overleven?
Lees ook
-
2
+Britten kopen weinig maar vaak, Belgen kopen veel maar komen minder in een winkel 5 nov 2017
-
15
+Biologisch kun je nog kiezen, maar Fairtrade wordt verplicht 2 jun 2017
- 0 ‘Nieuwe voedselspeciaalzaak is hybride concept’ 14 jun 2016
- 0 Supermarktomzet alweer omhoog 4 jun 2015
- 0 Omzet detailhandel 2014 daalt nog, ‘hoop op verbetering’ 16 dec 2013