Lees ook
- 3 Nederlands consortium brengt risico’s plantaardige voeding in kaart 16 mrt 2023
-
12
+Boeren en groente telen in het beloofde land van Kazachstan 23 nov 2020
- 1 ‘Wageningen moet schuld bekennen’ 27 jun 2019
-
2
+Digitale moestuinders hebben meer kans van slagen, denkt de WUR 19 jul 2018
- 0 Waarde Nederlands onderzoek neemt af door zuinigheidsbeleid 21 apr 2017
- 5 ‘Wagenings onderzoek statiegeld onzorgvuldig’ 27 jan 2016
-
28
+De dokter wordt coach en nodigt Foodlog uit 6 nov 2014
- 9 Fresco wil eerder communiceren en niet meer ‘intensiveren’ 1 sep 2014
- 11 Onderzoeker vindt dat Wakker Dier haar fout citeert 31 jul 2013
- 13 Bestraald eten is duurzamer 19 sep 2012
We wisten al dat zoetheid en hoeveel je moet kauwen van invloed is op je gevoel van verzadiging. De invloed van de twee factoren afzonderlijk was nog onduidelijk. Marlou Lasschuijt (WUR) ontdekte dat hardheid verzadigender werkt dan zoetheid. Daarom denkt ze dat het verharderen van de textuur van voedingsmiddelen mensen minder kan laten eten.
Foodholland - FoodHolland Nieuws: Hard voedsel vult beter dan zoet