Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Marco Pols
Niet werkzaam
Laatste 5 reacties
0
Waar komt die zuurkool vandaan, want in het gehele schrijven hebben ze het alleen over Kimchi en kazen, welke ook nog eens in de supermarkt zijn...
Marco Pols
3 maanden geleden
Kimchi en zuurkool risico voor antibiotica-resistentie
0
@Joep Goossens#34 Hartelijk dank voor de informatie, zal binnenkort eens de Yogood bij AH halen, om te bezien hoe die bevalt. En mogelijk kan ik...
Marco Pols
8 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
2
@Jacqueline#45 (ik geef mijn uitleg met als voorbeeld havermout en aardappelen) Zoals havermout moet een aardappel gekookt worden zodat de...
Marco Pols
8 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
0
Beste Ria van Laar, Ik las hier op Foodlog onlangs een stuk van Wicher, waarin hij aangaf dat een dagelijkse hoeveelheid van 2 gram Goij bessen helpt...
Marco Pols
8 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
0
Vraag 2: Sinds ik het boek van Joanna Blythman "Slik je dat" heb gelezen, heb ik besloten om te stoppen met het eten van de yoghurt Grieks Natuur van...
Marco Pols
8 jaar geleden
Everything you always wanted to know ...
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Everything you always wanted to know ...
8 jaar geleden
@Jacqueline#45 (ik geef mijn uitleg met als voorbeeld havermout en aardappelen) Zoals havermout moet een aardappel gekookt worden zodat de...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.