Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Fons Witteman
Horeca
Publieke contactgegevens
biocatering.nl
Biografie
Kritisch consument, biologisch kok en cateraar
Kritisch consument, biologisch kok en cateraar
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Als je als ondernemer maar op 1 paard wedt....
Fons Witteman
3 jaar geleden
Het verhaal van twee soorten slagers - de één gaat het voor de wind, de ander weent
0
Macrobioten roepen dat al sinds de jaren 70 maar werden altijd voor gek versleten
Fons Witteman
4 jaar geleden
‘’s Werelds grootste studie’ gooit voedingsadvies overhoop
1
Ik zie geen verband met voeding....?
Fons Witteman
5 jaar geleden
Jonge technici willen niet meer bij Shell werken
0
Bedankt Ekoplaza voor de voortrekkersrol, maar alle natuurvoedingswinkels hebben zichzelf uit de markt geprijsd. Men wringt zich nu in allerlei...
Fons Witteman
6 jaar geleden
Het elastiek van Ekoplaza
0
De alternatieven voor suiker zijn mogelijk slechter voor onze gezondheid. Laten we niet alle suikers uitbannen maar wel het onderscheid tussen...
Fons Witteman
6 jaar geleden
Hetzelfde blikje frisdrank, maar veel meer suiker
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Niet naar de voedselbank, maar echt doordraaien
9 jaar geleden
Poppe is echt een econoom en dus volledig de weg kwijt. Overaanbod van prima voedsel biedt je aan op de markt voor verwerking tot producten maar gooi...
4
Minder neonics, dan meer ander gif
8 jaar geleden
De keuze blijft: biologische teelt met minder opbrengst of regulier met nare consequenties voor mens en dier.
3
Sla op de bon in Britse supers
7 jaar geleden
Klanten van de biologische winkels klagen steen en been over het smalle aanbod van groente en fruit. Blijkt eens te meer dat de bewuste consument ook...
3
Bioboeren dwingen Franse minister tot subsidie
9 jaar geleden
Als de reguliere landbouwsector in NL nu eens 0,1% van de omzet in een potje zou moeten doen. Wellicht schakelen ze zelf dan sneller over op...
2
WHO: ‘Voorkom stigmatiserende namen bij infectieziekten’
8 jaar geleden
Dan noemen de WHO ook anders. Bijv : Organisatie van bange mensen die angst voor ziektes willen wegnemen door er een onuitspreekbare afkorting voor te...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het