In het Italiaanse restaurant in New York Enoteca Maria kun je eten zoals je oma het vroeger maakte - en nog steeds maakt. In de keuken van Enoteca Maria staat namelijk iedere avond een Italiaanse nonna achter het fornuis, samen met een grootmoeder met een andere culturele achtergrond. In totaal werken er nu 30 vrouwen in de keuken en één man, die alle pasta’s maakt. De formule werkt goed. Mensen uit New York en ver daarbuiten weten het restaurant te vinden. “Aan het eind van je dag, wil je gewoon bij je oma aanschuiven voor het eten,” verklaart eigenaar Jody Scaravella het succes.
This Staten Island Restaurant Employs Grandmas Instead Of Chefs
Lees ook
- 0 Kruiden om over te praten 19 feb 2024
-
129
+Bovengrondse mensencompostering in opkomst in Amerika 4 jan 2023
-
1
+De bewuste kok en de ecologie 23 okt 2020
-
0
+‘Slechts 1 op de 10 sterrenrestaurants serveert uitsluitend duurzame vis’ 7 jun 2019
-
0
+Monsanto verliest privacyzaak tegen Avaaz 7 sep 2018
-
6
+Waarom het zout van tafel verdween in New York 22 mei 2018
-
55
+‘s Werelds grootste verticale ‘aeroponic farm’ mikt op New York 10 jun 2016
- 1 Whole Foods NY tilt klant met gewicht 25 jun 2015
- 1 Hop telen is moeilijker dan je denkt 12 jan 2014
- 0 Rechter opnieuw tegen Bloomberg in frisdrankzaak 30 jul 2013