Aanstaande vrijdag vindt in de ambachtelijke keuken van Oma Bobs in Aalsmeer de officiële presentatie plaats van het Oma Bobs Bitterblokje. Het Oma Bobs Bitterblokje is de innovatieve opvolger van de populaire bitterbal. Het Oma Bobs Bitterblokje heeft de vorm van een kubus en is qua gewicht gelijk aan dat van de bitterbal, aldus het persbericht. De kubus zou volgens de fabrikant de presentatie van de snack aanzienlijk verbeteren. Het bitterblokje kan namelijk direct op een serveerplank gelegd worden en heeft geen schaaltje meer nodig.

Hoewel het om een 1 april-grap gaat, heeft het bericht wel een serieuze ondertoon, aldus foodclicks. De kubusvorm bespaart verpakkingsmateriaal en opslagruimte ten opzichte van de bal.

Woordvoerder Richard Troost laat weten dat het product technisch mogelijk is. "We kunnen immers ook een nasi- of bami-schijf produceren en ook McDonalds heeft een platte kroket. Maar vooralsnog zetten we het bitterblokje in als 1 aprilgrap", aldus Troost. "Op deze manier kunnen we ook kijken hoe de horeca reageert op dit creatieve voorstel. Tot nog toe zijn de reacties op Facebook positief."
FoodClicks - ?Oma Bobs Bitterblokje? is aprilgrap met serieuze ondertoon | @FoodClicks
Reageer
  • Deel
Druk af