Volgens food trend expert Liz Moskow is een van de trends voor 2017 dat chocoladedesserts niet alleen meer na de avondmaaltijd gegeten worden, maar de hele dag door. Zij verwacht dat chocoladetaart op het ontbijtmenu en de lunchkaart verschijnt. In een recente studie toonden onderzoekers aan dat pure chocola het abstract denken, geheugen en aandacht verbetert. Een andere studie suggereert dat chocola in de ochtend helpt bij afvallen. “Chocola bereidt je voor op de werkdag, dus er is geen betere tijd om het te eten dan bij het ontbijt", aldus Moskow.
Ten cutting-edge food trends for 2017
Lees ook
-
5
+Diabeet? Ontbijt met aardappelen 22 apr 2022
-
0
+TastyBasics muesli - krokante muesli van onbewerkte grondstoffen 24 dec 2020
-
1
+Kleine zuivelfabriek midden in de stad 7 feb 2019
-
0
+Nieuwe stadstrend: buitenshuis ontbijten 2 jan 2019
-
0
+‘Hightech-ontbijt’ voor dementerende ouderen 11 dec 2017
Als bron staat vermeld de dailymail. Ik neem wel een korrel zout voor m'n ontbijt, lijkt me beter dan suiker.
Ja, chocolade, zo puur mogelijk, maar geen taart of koekjes of toetjes of.............Gewoon normale reep PURE chocola. Zo wat zijn, elke ochtend een stukje chocoladetaart, als het nou nog eens echt gezond zou zijn en je er ook nog eens mee afvalt schrijf ik mezelf ook in........