Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Robert Flipse
Food- en agri-economie
Publieke contactgegevens
r.flipse2@kpnplanet.nl
Biografie
Kwaliteit van eten en drinken, daar draait alles om
Kwaliteit van eten en drinken, daar draait alles om
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Hierbij mijn verhandeling over frites bakken. Hoe, waarin en welke soorten. Ik bak mijn frieten al jaren in pure olijfolie. Niet de allerbeste...
Robert Flipse
7 jaar geleden
Frietkunde vanuit wetenschappelijk perspectief
0
Een even wat verlate reactie op 104 van Jos: "hier in Frankrijk blijkt het wel te werken" Je hebt gezien in het nieuwsoverzicht dat Auchan veel...
Robert Flipse
7 jaar geleden
Voedselbeleid met gelijmde eiwitten en nepkarnemelk
3
Allereerst Irene, mijn complimenten voor je artikel. Mij uit het hart gegrepen. Edoch, in een land waar hele generaties opgevoed zijn met termen als...
Robert Flipse
7 jaar geleden
Voedselbeleid met gelijmde eiwitten en nepkarnemelk
2
Het is toch elke keer weer een verrassing (en dan druk ik mij diplomatiek uit) om te zien hoe men in NL telkens weer probeert het wiel uit te vinden....
Robert Flipse
7 jaar geleden
Roofvogels doden honderden kippen in vrije uitlopen
1
"Ik lees hier op foldertje dat ik op boerenmarkt in Montpellier oppakte over die Gascognekoe: un produit conciliant bienetre animal, valorisation des...
Robert Flipse
7 jaar geleden
Het verschil tussen een boer en een autoverkoper
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Voedselbeleid met gelijmde eiwitten en nepkarnemelk
7 jaar geleden
Allereerst Irene, mijn complimenten voor je artikel. Mij uit het hart gegrepen. Edoch, in een land waar hele generaties opgevoed zijn met termen als...
3
VleeschSmakers, Gehackt & Tonyn
10 jaar geleden
Leuk verhaal over die zoete spekken en slavinken. Maar dat heeft niets met marketing te maken. Dat is verdediging! Hoe je het ook wendt of keert, de...
2
We worden professionele consumenten
10 jaar geleden
Karin (leuk dat je hier de laatste tijd aktief meedoet), ik denk dat ook de gemiddelde NL consument eigenlijk een beetje genoeg begint te krijgen van...
2
Oester is het duurzaamste dier
10 jaar geleden
Wouter, je hebt toch geen gezondheidsclaim neergelegd?
2
Draulans zegt: GMO is wél goed
10 jaar geleden
Draulans kan zoveel zeggen, maar voor het moment weten we nog weinig (zeg maar gerust niks) over de eventuele gevolgen van dit geknutsel.... Ik blijf...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het