Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Jacques Meerman
Publieke contactgegevens
jacq.meerman@gmail.com
Biografie
schrijft en vertaalt boeken over eten
schrijft en vertaalt boeken over eten
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Tip: laat de tomaten weg en verwerk er een stuk kleingesneden bakchorizo in. Voor de rest heb je totaal gelijk: fideuà dient rechtstreeks uit de pan...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: Barcelona
3
Ik kijk met belangstelling uit naar Caroliens antwoord. Maar intussen wil ik best een voorzet doen. De onderzoeksgroep stond onder leiding van een...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Pijn betekent bewustzijn
4
Interessant, zo'n onderzoek naar pijn bij o.a. hyperintelligente inktvissen. Maar heeft iemand dat rapport gezien? Ik kan het niet vinden. En ik...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Pijn betekent bewustzijn
5
Dat is een terechte reactie van Carolien. Een flexitariër is een normale omnivoor en geen 'zondaar op weg naar het heil', en een vleeseter is geen...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Nederland meest flexitarische land van Europa
1
De heimwee slaat toe naar de tijd toen je nog makkelijk ongepelde garnalen en wilde konijnen kon kopen! Ik maakte ze toen samen klaar. En met 'samen'...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: garnaalseizoen
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Nederland meest flexitarische land van Europa
2 jaar geleden
Dat is een terechte reactie van Carolien. Een flexitariër is een normale omnivoor en geen 'zondaar op weg naar het heil', en een vleeseter is geen...
5
Pijn betekent bewustzijn
2 jaar geleden
Interessant, zo'n onderzoek naar pijn bij o.a. hyperintelligente inktvissen. Maar heeft iemand dat rapport gezien? Ik kan het niet vinden. En ik...
4
Olijfolie is niet altijd vloeibaar goud
3 jaar geleden
En dan heb je een fundamentele factor nog niet eens genoemd: de oogstdatum. Ik ben geen professionele proever maar wel een aandachtige maker. En sinds...
3
Pijn betekent bewustzijn
2 jaar geleden
Ik kijk met belangstelling uit naar Caroliens antwoord. Maar intussen wil ik best een voorzet doen. De onderzoeksgroep stond onder leiding van een...
3
Culinair ontdekt: zalmcontract
3 jaar geleden
De altijd interessante Nick Trachet bevestigt was menigeen allang vermoedde: het verhaal van hooguit driemaal per week zalm is nepnieuws. Op het...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.