Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jacques Meerman
Tip: laat de tomaten weg en verwerk er een stuk kleingesneden bakchorizo in. Voor de rest heb je totaal gelijk: fideuà dient...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: Barcelona
Ik kijk met belangstelling uit naar Caroliens antwoord. Maar intussen wil ik best een voorzet doen. De onderzoeksgroep stond...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Pijn betekent bewustzijn
Interessant, zo'n onderzoek naar pijn bij o.a. hyperintelligente inktvissen. Maar heeft iemand dat rapport gezien? Ik kan het...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Pijn betekent bewustzijn
Dat is een terechte reactie van Carolien. Een flexitariër is een normale omnivoor en geen 'zondaar op weg naar het heil', en...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Nederland meest flexitarische land van Europa
De heimwee slaat toe naar de tijd toen je nog makkelijk ongepelde garnalen en wilde konijnen kon kopen! Ik maakte ze toen samen...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: garnaalseizoen
Diverse mensen reageren met: 'het is niemands schuld', 'het is een natuurlijk proces'. Ik ga daar ver in mee. De schuld van...
Jacques Meerman
2 jaar geleden
Verslaafd aan consumptie
En dan heb je een fundamentele factor nog niet eens genoemd: de oogstdatum. Ik ben geen professionele proever maar wel een...
Jacques Meerman
3 jaar geleden
Olijfolie is niet altijd vloeibaar goud
De altijd interessante Nick Trachet bevestigt was menigeen allang vermoedde: het verhaal van hooguit driemaal per week zalm is...
Jacques Meerman
3 jaar geleden
Culinair ontdekt: zalmcontract
Kan niemand daarbij? Behalve Elon Musk, natuurlijk. Ik zou maar oppassen.
Jacques Meerman
3 jaar geleden
Zadenbank van Spitsbergen naar de maan
Goed stuk, maar de boosdoeners zijn al een tijdje bekend: supermarkten en industrie (in het artikel verstopt als 'ultra...
Jacques Meerman
3 jaar geleden
Het mediterrane dieet verdwijnt aan de Mediterranée
Ik mis de visserij in het artikel over de Brexit-deal!
Jacques Meerman
3 jaar geleden
Onverwacht: bijna Brexit met deal, Johnson naar Brussel