Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Juliette Lepez
Journalistiek rond voeding en voedsel
Publieke contactgegevens
jlepez@live.nl
jumifooddesk.nl
Juliette Lepez
Juliette Lepez
Laatste 5 reacties
1
#2 Ik ben uitgegaan van de voedselconsumptiepeiling en heb alleen gekeken naar de consumptie van zuivelproducten waarbij er geen onderscheid is...
Juliette Lepez
3 jaar geleden
Waarom doen we niet gewoon een suikertaks? Meer dan 40 landen gingen ons voor
2
Boerderij waarschuwt voor de oude eikenprocessierupsnesten die door storm Ciara uit de bomen zijn gewaaid. Voorzichtig met die rare ‘bruine...
Juliette Lepez
3 jaar geleden
Nesten van haartjes uit bomen gewaaid
0
#8 Dat begrijp ik, fijn dat je het zo uitlegt. Dan geloof ik dat we het met elkaar eens zijn!
Juliette Lepez
3 jaar geleden
Waarom we het, juist nu, over een voedselbeleid moeten hebben
4
“Toch willen de meeste consumenten voor een dubbeltje op de eerste rang blijven zitten, en blijken ze bovendien geen weerstand te kunnen bieden aan...
Juliette Lepez
3 jaar geleden
Waarom we het, juist nu, over een voedselbeleid moeten hebben
1
Welke kerstcommercial wordt het best beoordeeld door de consument? DVJ Insights deed onderzoek in drie landen: Nederland, Groot-Brittannië en...
Juliette Lepez
3 jaar geleden
Alle kerstcommercials zijn de beste
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
11
Waarom doen we niet gewoon een suikertaks? Meer dan 40 landen gingen ons voor
15 jun 2020, 0:35
3
Van chips tot smaak
6 feb 2020, 7:58
0
Foodlog partnerabonnementen
8 jan 2020, 14:36
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Culinair ontdekt: Falafel
3 jaar geleden
#4 In het zaadje waaruit een plant ontkiemt zit een fosforvoorraad. Dit heet fytinezuur en is een zogeheten 'anti-nutriënt'. Fytinezuur bindt...
4
Waarom we het, juist nu, over een voedselbeleid moeten hebben
3 jaar geleden
“Toch willen de meeste consumenten voor een dubbeltje op de eerste rang blijven zitten, en blijken ze bovendien geen weerstand te kunnen bieden aan...
4
Culinair ontdekt: lever
4 jaar geleden
Wat een smakelijk stuk! Ik vind schelvislever ook erg lekker of kippenlevertjes met spek. Lever staat in elk geval op de boodschappenlijst voor deze...
2
Anorexia krijgt aandacht in de zorg
4 jaar geleden
Niet alleen Nederland maakt zich zorgen over een toename aan jonge anorexiapatiënten. Ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland is er een stijging...
2
Bohemian Rapsody krijgt concurrent
4 jaar geleden
Het stemmen voor de top- 2000 is inmiddels begonnen. Geen fan van Normaal? Behalve op ‘De boer dat is de keerl’ kun je ook op andere...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het