1
Fotocredits: 'Normaal', website

FlashBohemian Rapsody krijgt concurrent

'De boer dat is de keerl' van Normaal moet dit jaar bovenaan de Top-2000 staan. Voor wie niet helemaal bij de tijd is: Normaal is een rockband (geweest) uit de Achterhoek. De Top-2000 is de lijst met liedjes die het meest gewaardeerd worden door het publiek dat daartoe stemt en die elk eindejaar wordt afgespeeld. Winnaar is al sinds mensenheugenis (van jonge mensen) Bohemian Rapsody van Queen. Boerenactievoerders willen stemmen winnen voor een lied van Normaal dat boeren bejubelt.

Boerenbusiness - 'De boer dat is de keerl' moet op 1 in Top 2000 - Nieuws Team AgroNL, 20 nov 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Juliette Lepez
Juliette Lepez Journalistiek rond voeding en voedsel
  • #1
  • 3 dec '19
  • 8:55

Het stemmen voor de top- 2000 is inmiddels begonnen. Geen fan van Normaal? Behalve op ‘De boer dat is de keerl’ kun je ook op andere boerenliederen stemmen, suggereert Team Agro NL. Met #odeaandeboer vraagt Team Agro NL aandacht voor de hele sector. De NOS noemt een aantal opties, zoals ‘Lekker op de trekker’ van Mannenkoor Karrespoor en ‘Op ’t platteland’ van Daniël Lohues. Stemmen kan tot 7 december.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.